Végh Orsolya

Orsi Pozsonypüspökiről származik, közgazdász végzettségű, háromgyerekes anyuka a projekt megálmodója. A Maxman Consultants munkatársa, aki főállásban vezetőképző tréningeket tart. Szívügye, hogy a többnyelvűség előny legyen és ne hátrány. Nagypapája Nagy Péter a 20. század elején egy évig volt cseregyerek Dévényújfaluban. 

Andics Anikó

Anikó Nyárasdról származik, belgyógyász szakorvos, egy kisfiú édesanyja. Ausztriában a hainburgi kórházban dolgozik. Anikó homogén magyar környezetből jőve ma egy igazi poliglot: 5 nyelven beszél kitűnően.  

Kiss Arnold

Arnold a Lévai járásból származik. Gyerekként a 90-es években, értetlenkedve szembesült azzal a ténnyel, hogy folyamatosan bántások érik, mivel magyar családból származik. Nemzetközi kapcsolatokat tanult, ezt követően 2 évet a Tornai, Kelet-szlovákiai alapiskolán tanított a Teach for Slovakia projekt keretén belül. Jelenleg a Maxman Consultants munkatársa.

Projektunk további támogatói: Lucia Molnár Satinská, Marosz Diána és Ján, Fullbrook Lygia, Somogyi Henrietta, Illés Gábor és Andrea.  Csapatunk folyamatosan keresi a lelkes aktivistákat. 

​Kapcsolat:  

Občianske združenie S(z)lomarát

Biskupická 11 

821 06 Bratislava

Email: 

info@cseregyerek.sk

info@rozumieme.si

Cseregyerek - rozumieme.si

Köszönjük az online évad díjainak szponzori támogatását:

A program védnöke: