top of page
Maxman Consultants 7.9.2016 094.jpg

Végh Orsolya

Orsi Pozsonypüspökiből származik, közgazdász végzettségű, háromgyerekes anyuka a projekt megálmodója. A Maxman Consultants munkatársa, aki főállásban vezetőképző tréningeket tart. Szívügye, hogy a többnyelvűség előny legyen és ne hátrány. Nagypapája Nagy Péter a 20. század elején egy évig volt cseregyerek Dévényújfaluban. 

Aniko fotka.jpg

Andics Anikó

Anikó Nyárasdról származik, belgyógyász szakorvos, egy kisfiú édesanyja. Ausztriában a hainburgi kórházban dolgozik. Anikó homogén magyar környezetből érkezve ma egy igazi poliglot: 5 nyelven beszél kitűnően.  

IMG_9165_.jpg

Kiss Arnold

Arnold a Lévai járásból származik. Gyerekként a 90-es években, értetlenkedve szembesült azzal a ténnyel, hogy folyamatosan bántások érik, mivel magyar családból származik. Nemzetközi kapcsolatokat tanult, ezt követően 2 évet a kelet-szlovákiai Torna község alapiskoláján tanított a Teach for Slovakia projekt keretén belül. Jelenleg a Maxman Consultants munkatársa.

Projektunk további támogatói: Lucia Molnár Satinská, Marosz Diána és Ján, Fullbrook Lygia, Somogyi Henrietta, Illés Gábor és Illés Kósik Andrea.  Csapatunk folyamatosan keresi a lelkes aktivistákat. 

bottom of page